Ana & Iurie

 

Până și chestiile complicate par ușoare la o nuntă, când există un fotograf super profi!

Mulțumim, Sergiu!

Daniela & Dumitru

 

Sergiu a fost cel care ne-a fost alaturi in ziua nuntii noastre.Un om de suflet care stie cum sa iti creeze amintiri de valoare prin fotografie. Daca vreti ca in albumul vostru sa existe fotografii de exceptie cu gust de modernism,apelati la Sergiu!

Alex & Mariana

 

Cred ca cel mai important la o nunta este fotograful, datorita lui poti retrai fiecare moment la nesfarsit. Iti multumim Sergiu, ai fost fotograful perfect pentru nunta noastra. Un fotograf care ofera mai mult decat doar poze: pasiune, creativitate si prietenie. Iti multumim ca te-ai oferit sa ne faci si o sedinta foto a doua zi, chiar daca nu vorbisem despre asta, a fost ideea ta. Si da, iti multumim si pentru ca ne-ai ajutat sa rezolvam si pana de caciuc, nu stiu ce ne-am fi facut fara tine  :)

Daca va doriti sa aveti mai mult decat un simplu fotograf la evenimentul vostru, vi-l recomand cu caldura pe Sergiu!

Maria & Dorin

 

Super colaborare și super poze.Sergiu transpune povestea ta prin imagini frumoase. Pe lîngă multă răbdare, vine cu multe emoții pozitive și zimbete. De fiecare dată cînd privesc pozele făcute de Sergiu bucuria trăită cândva revine și trăiesc din nou acele emoții frumoase.

Emilia & Vadim

 

Doar cuvinte de lauda - fotograf profesionist , simplu , vesel , se dedica total lucrului , știe perfect ce are de făcut , pur și simplu relaxativa și primiți plăcere de la ședința foto , cu siguranța nu veți regreta. 
Suntem foarte multumiți .

Familia Marcu

 

Atunci cind privim pozele de la eveniment / sesiuni photo, traim din nou aceleasi emotii pozitive...prin zimbetul firesc, privirea "vie", imagini naturale fara abuz de efecte, etc...
Mersi mult Sergiu Alistar, astea sunt doar meritele tale, plus iscusinta de a imbina perfect profesionalismul ca Fotograf cu simplitatea/omenia ca Persoana...

Alina & Dmitri

 

Un fotograf profesionist si foarte placut cand lucrezi cu el. Pe langa profesionalismul unui fotograf are si o calitate mareata si importanta - de a fi Om! Indiferent de conditiile care sunt in timpul sesiunii foto el se dedica in totalitate si nu-i este frica sa elimine obstacolele.
Nu face exces de efecte, astfel pozele sunt foarte aproape de realitate. Are tot setul de echipament necesar sesiunii foto. Este foarte punctual. Pretul serviciilor oferite este unul foarte atractiv. Am apelat la serviciile lui in repetate randuri si mereu am fost satisfacut. Nu a refuzat sa facem o sedinta foto peste hotarele tarii. Lucrarile le preda in timpul convenit.
Il recomand pentru orice tip de evenimente.